Hírek

2022.03.26

HERBÁCIÓ BOLT - www.novenybolt.hu

Kedves Érdeklődők,
az időjárásnak köszönhetően újra tudunk díszcserjéket postai csomagban is küldeni, a gyógynövényeink postázására azonban még várni kell.

-Amelyik növény mellett nincs ár, az azt jelenti, hogy szokott lenni, de jelenleg vagy nincs készleten, vagy még a mérete, fejlettségi állapota miatt nem vásárolható, amint eladóvá válik megjelenik majd az ár is az adatlapja alatt.

-Mivel webáruházunkban könyveket, magazinokat (papír és digitális Herbáció) is árusítunk, így a webáruház rendszer nem tud automatikusan postaköltséget számolni. Ha leadja megredelését annak visszaigazolásakor írjuk meg mennyi a pontos postaköltség, ezért kérjük megrendeléskor még NE utaljon pénzt, várja meg a visszaigazolást.

-Növények esetében a minimális rendelési összeg postai csomagküldés esetén 5000 Forint, ez könyvek, e-kiadványok megrendelésére nem vonatkozik, és növényekre sem személyes átvétel esetén (Szigetújfaluban)

Köszönjük, hogy a Kauten Alapítvány webshopjából rendel, és vásárlásával a közhasznú alapítvány munkáját támogatja!

TOP termékek

Házhozszállítás

Visszaigazoláskor tudjuk pontosítani.(400-3600 Ft között.)

Herbáció: a kreatív növényhasználók magazinja 
Webáruházunkban vásárolhat:

- régebbi lapszámokat (papír, digitális)
- gyógynövényes témájú könyveket
-különleges gyógynövény töveket, magokat
-télálló kerti díszcserjéket


Köszöntjük a HERBÁCIÓ NÖVÉNYBOLTBAN !
Webáruházunkban Herbáció magazinok és könyvek vásárolhatók meg, valamint különleges díszcserjék és gyógynövények. Ha nem lát árat az adott termék mellett, annak az az oka, hogy jelenleg elfogyott, de újra kapható lesz később. 
Növényekből a minimális rendelési érték postázáshoz 5000 Ft. A növények telephelyünkön Szigetújfaluban személyesen is átvehetők előzetes időpont egyeztetéssel. Rendelését leadhatja a 0630 437 8900 telefonszámon, vagy az nzr(kukac)herbacio.hu emailcímen is.
Növényekből a legnagyobb választék augusztus-október hónapok között lesz a webáruházunkban! Látogasson vissza akkor is!

Kiemelt ajánlataink

Kérdése van? Keressen bennünket a 06 30 437 8900 telefonon, vagy: nzr(kukac) herbacio.hu
Ajánljuk figyelmébe az alapítványunk által kiadott, immár 16 éves HERBÁCIÓ magazint: a gyógynövénybarátok és kreatív növényhasználók lapját. A friss számot keresse az újságárusoknál! Ha Ön kereskedő, nagykereskedelmi növény-árlistánkat kérje emailben!

Herbáció Bolt
#1

Személyes átvétel
Postai szállítás
Futárszolgálat

Herbáció Bolt
#2

Viszonteladóknak
egyedi árképzés,
kedvezmények

Herbáció Bolt
#3

Utalásos, vagy
készpénzes
fizetés

Herbáció Bolt
#4

0630 437 8900
Kérdés esetén
hívjon!