Hírek

2022.03.26

HERBÁCIÓ BOLT - www.novenybolt.hu

Kedves Érdeklődők,
az időjárásnak köszönhetően újra tudunk díszcserjéket postai csomagban is küldeni, a gyógynövényeink postázására azonban még várni kell.

-Amelyik növény mellett nincs ár, az azt jelenti, hogy szokott lenni, de jelenleg vagy nincs készleten, vagy még a mérete, fejlettségi állapota miatt nem vásárolható, amint eladóvá válik megjelenik majd az ár is az adatlapja alatt.

-Mivel webáruházunkban könyveket, magazinokat (papír és digitális Herbáció) is árusítunk, így a webáruház rendszer nem tud automatikusan postaköltséget számolni. Ha leadja megredelését annak visszaigazolásakor írjuk meg mennyi a pontos postaköltség, ezért kérjük megrendeléskor még NE utaljon pénzt, várja meg a visszaigazolást.

-Növények esetében a minimális rendelési összeg postai csomagküldés esetén 5000 Forint, ez könyvek, e-kiadványok megrendelésére nem vonatkozik, és növényekre sem személyes átvétel esetén (Szigetújfaluban)

Köszönjük, hogy a Kauten Alapítvány webshopjából rendel, és vásárlásával a közhasznú alapítvány munkáját támogatja!

TOP termékek

Házhozszállítás

Visszaigazoláskor tudjuk pontosítani.(400-3600 Ft között.)

Természetgyógyászati tanácsadás - levélben, emailben

Természetgyógyászati tanácsadás - levélben, emailben
ÚJ
Természetgyógyászati tanácsadás - levélben, emailben
Nem érti az orvosai által megírt leleteket, zárójelentéseket? A terápiát szeretné kiegészíteni alternatív lehetőségekkel, gyógynövényes kúrával? Vegye igénybe természetgyógyászati szolgáltatásunkat!
Bővebben
Részletek
Természetgyógyászati tanácsadás - levélben, vagy emailben.

Amennyiben betegségével, állapotával kapcsolatban szeretne a Herbáció magazin természetgyógyászaitól részletes szakvéleményt és tanácsokat kapni, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk a 06 30 437 8900 telefonszámon, vagy az nzr@herbacio.hu emailcímen.
A szolgáltatási csomag ára 10 000 forint. Megrendelés esetén kérjük emailben, vagy levélben küldje el problámájának rövid leírását, és kérdéseit, valamint orvosi leleteinek másolatát, vagy azok összefoglalását. Küldeni fogunk Önnek egy részletes kérdőívet, aminek a visszaküldését követően természetgyógyászaink egy 5-8 oldalas részletes leírást fognak elkészíteni személyre szabottan Önnek szóló ajánlásokkal. Ezután mód van arra is, hogy ha a megkapott dokumentummal kapcsolatban kérdései vannak telefonon egyeztessen erről.
Az elkészült természetgyógyászati javaslat mindenképpen tartalmaz majd egy részt, amiben ha szükséges életmódbeli változtatásokra tesznek javaslatot munkatársaink, egy részt mely fitoterápiás oldalról közelíti a betegség gyógyítását, valamint személyre szabott Bach virágterápiás javaslatot is tartalmaz majd az ajánlás. Az ajánlásban megírt személyre szabott gyógytea keverékhez a gyógyfüveket megveheti bármelyik közeli bio boltban, de azok elkészítését is vállaljuk igény esetén. KERESSEN BENNÜNKET A 06 30 437 8900 TELEFONSZÁMON!
Adatok
Cikkszám
10000