Hírek

2022.03.26

HERBÁCIÓ BOLT - www.novenybolt.hu

Kedves Érdeklődők,
az időjárásnak köszönhetően újra tudunk díszcserjéket postai csomagban is küldeni, a gyógynövényeink postázására azonban még várni kell.

-Amelyik növény mellett nincs ár, az azt jelenti, hogy szokott lenni, de jelenleg vagy nincs készleten, vagy még a mérete, fejlettségi állapota miatt nem vásárolható, amint eladóvá válik megjelenik majd az ár is az adatlapja alatt.

-Mivel webáruházunkban könyveket, magazinokat (papír és digitális Herbáció) is árusítunk, így a webáruház rendszer nem tud automatikusan postaköltséget számolni. Ha leadja megredelését annak visszaigazolásakor írjuk meg mennyi a pontos postaköltség, ezért kérjük megrendeléskor még NE utaljon pénzt, várja meg a visszaigazolást.

-Növények esetében a minimális rendelési összeg postai csomagküldés esetén 5000 Forint, ez könyvek, e-kiadványok megrendelésére nem vonatkozik, és növényekre sem személyes átvétel esetén (Szigetújfaluban)

Köszönjük, hogy a Kauten Alapítvány webshopjából rendel, és vásárlásával a közhasznú alapítvány munkáját támogatja!

TOP termékek

Házhozszállítás

Visszaigazoláskor tudjuk pontosítani.(400-3600 Ft között.)

A Természet patikája

A Természet patikája
A Természet patikája
Rita Pilaske
A természet patikája
Hatékony, természetes segítség - gyors javulás

Az olyan kisebb sérülések, mint például a rovarcsípések vagy a leégés, gyorsan meggyógyíthatóak a természet patikájából. A nehezebb esetekben persze több türelemre van szükség. De szinte minden bajra létezik valamilyen gyógynövény. Ez a könyv bemutatja, hogyan enyhíthetjük, és gyógyíthatjuk a panaszokat természetes szerekkel és gyógymódokkal.

- A természetgyógyászat egyszeregye: a gyógynövények kiválasztása, a készítmények, a gyógynövény- és fűszerkészlet, allergének.

- Gyorsan gyógyuló problémák: leégés, rándulások, húzódások, zúzódások, rovarcsípések, horzsolt és vágott sebek kezelése.

- Receptek és alkalmazások a gyomor és bél, a vese és a húgyutak, az idegek, a mozgásszervek, a fül-orr-gége, a bőr, a fej, a szemek, a fogak, a szív és a keringési rendszer panaszaira.

- Kíméletes gyógymódok gyerekeknek.

- Gyűjtőnaptár a növényekhez, és áttekintés a növényekről és felhasználási területeiről.

Megjelent: 2016
Oldalszám: 126
Méret (mm): 165 x 235 x 15
ISBN: 978-615-5178-92-4
2 950 Ft
Adatok
Cikkszám
3002