Hírek

2022.03.26

HERBÁCIÓ BOLT - www.novenybolt.hu

Kedves Érdeklődők,
az időjárásnak köszönhetően újra tudunk díszcserjéket postai csomagban is küldeni, a gyógynövényeink postázására azonban még várni kell.

-Amelyik növény mellett nincs ár, az azt jelenti, hogy szokott lenni, de jelenleg vagy nincs készleten, vagy még a mérete, fejlettségi állapota miatt nem vásárolható, amint eladóvá válik megjelenik majd az ár is az adatlapja alatt.

-Mivel webáruházunkban könyveket, magazinokat (papír és digitális Herbáció) is árusítunk, így a webáruház rendszer nem tud automatikusan postaköltséget számolni. Ha leadja megredelését annak visszaigazolásakor írjuk meg mennyi a pontos postaköltség, ezért kérjük megrendeléskor még NE utaljon pénzt, várja meg a visszaigazolást.

-Növények esetében a minimális rendelési összeg postai csomagküldés esetén 5000 Forint, ez könyvek, e-kiadványok megrendelésére nem vonatkozik, és növényekre sem személyes átvétel esetén (Szigetújfaluban)

Köszönjük, hogy a Kauten Alapítvány webshopjából rendel, és vásárlásával a közhasznú alapítvány munkáját támogatja!

TOP termékek

Házhozszállítás

Visszaigazoláskor tudjuk pontosítani.(400-3600 Ft között.)

Medveszőlő- vagy szamóca lonc, Lonicera involucrata var. ledebourii

Medveszőlő- vagy szamóca lonc, Lonicera involucrata var. ledebourii
Medveszőlő- vagy szamóca lonc, Lonicera involucrata var. ledebourii
ÚJ
Medveszőlő- vagy szamóca lonc, Lonicera involucrata var. ledebourii

Ez egy nagytermetű cserje, négyszögletes keresztmetszetű hajtásokkal. A levelek ovális alakúak, vastagok, enyhén szőrözöttek. A virágok narancssárgák, cső alakúak, szőrösek, 1–2 cm hosszúak párban állnak. A gyümölcse  fekete bogyó, amit bíborpiros pálhalevél ölel körbe, több apró magot tartalmaz , nyár közepén érik be. 

Kertészetünk díszcserjéi március 15. és november 15. között vásárolhatók meg, az ezen kívüli időszakban telelnek. A növények 3 literes konténerben vannak, az év bármely szakában, akár nyáron is ültethetők. Méretük fajonként, fajtánként változó, kb 30 cm (a törpe változatok alacsonyabbak lehetnek). Személyes átvételre előzetes időpont egyeztetéssel Szigetújfaluban (Pest megye, Csepel sziget) van mód.

2 000 Ft
Adatok
Cikkszám
b115