Hírek

2023.09.20

HERBÁCIÓ BOLT - a növénnybarátok növényboltja... www.novenybolt.hu

Kedves Érdeklődők,
újra lehet vásárolni növényeket postai csomagszállítással, vagy szigetújfalui/budapesti átvétellel. Emellett a Herbáció, a kreatív növényhasználók magazinjának lapszámai és könyvei is beszerezhetők digitális, és némelyik még nyomtatott változatban. Hamarosan bővítjük kínálatunkat antikvár növényes (kertészeti és természetgyógyászati témájú) könyvekkel!

TOP termékek

Házhozszállítás

Visszaigazoláskor tudjuk pontosítani.(400-3600 Ft között.)

Barátcserje,Illatos barátcserje, Vitex agnus-castus

Barátcserje,Illatos barátcserje, Vitex agnus-castus
Barátcserje,Illatos barátcserje, Vitex agnus-castus
ÚJ
Barátcserje,Illatos barátcserje, Vitex agnus-castus

Mediterrán eredetű, terebélyes ágrendszerű, laza lombozatú, 2-3m magasra növő télálló cserje. Hamvaszöld színű levelei aromás illatúak. Lila vagy halvány levendula színű illatos virágai 10-15cm-es füzérekben nyílnak júliustól szeptemberig. Napos helyet kedvel, jól bírja a szárazságot, talajban nem válogat. Szoliternek vagy háttérnövénynek ültethető.

Kertészetünk díszcserjéi március 15 és november 15 között vásárolhatók meg, az ezen kívüli időszakban telelnek. A növények 2 literes konténerben vannak, az év bármely szakában, akár nyáron is ültethetők. Méretük fajonként, fajtánként változó: 30-50 cm közötti (a törpe változatok alacsonyabbak lehetnek). Személyes átvételre előzetes időpont egyeztetéssel Szigetújfaluban (Pest megye, Csepel sziget) van mód.


Növények vásárlása (vagy növényt is tartalmazó megrendelés) esetén a minimális rendelési érték postai szállításnál jelenleg 8000 Ft. Megértésüket köszönjük.

1 500 Ft
Adatok
Cikkszám
b67