Hírek

2023.09.20

HERBÁCIÓ BOLT - a növénnybarátok növényboltja... www.novenybolt.hu

Kedves Érdeklődők,
újra lehet vásárolni növényeket postai csomagszállítással, vagy szigetújfalui/budapesti átvétellel. Emellett a Herbáció, a kreatív növényhasználók magazinjának lapszámai és könyvei is beszerezhetők digitális, és némelyik még nyomtatott változatban. Hamarosan bővítjük kínálatunkat antikvár növényes (kertészeti és természetgyógyászati témájú) könyvekkel!

TOP termékek

Házhozszállítás

Visszaigazoláskor tudjuk pontosítani.(400-3600 Ft között.)

Fagyal aranytarka levelű, Ligustrum ovalifolium "Aureovariegata"

Fagyal aranytarka levelű, Ligustrum ovalifolium "Aureovariegata"
Fagyal aranytarka levelű, Ligustrum ovalifolium "Aureovariegata"

Könnyen kezelhető lombhullató cserje, sűrű, elágazó, felfelé törekvő ágrendszerű. Levelei fényesek, aranysárgák-zöldek.Az első fagyokig a növényen maradnak. Virágai júniusban-júliusban nyílnak, krém fehérek, illatosak. Fényes fekete bogyó termései ősszel érnek. Napos, részben árnyékos helyet kedvel, jó vízellátású talajt igényel. Nyírott vagy nyíratlan sövénynek és bokornak is alkalmas. Formanövényként edényben is mutatós növény.

Kertészetünk díszcserjéi március 15 és november 15 között vásárolhatók meg, az ezen kívüli időszakban telelnek. A növények 2 literes konténerben vannak, az év bármely szakában, akár nyáron is ültethetők. Méretük fajonként, fajtánként változó: 30-50 cm közötti (a törpe változatok alacsonyabbak lehetnek). Személyes átvételre előzetes időpont egyeztetéssel Szigetújfaluban (Pest megye, Csepel sziget) van mód.


Növények vásárlása (vagy növényt is tartalmazó megrendelés) esetén a minimális rendelési érték postai szállításnál jelenleg 8000 Ft. Megértésüket köszönjük.

1 500 Ft
Adatok
Cikkszám
b75