Hírek

2022.11.28

HERBÁCIÓ BOLT - www.novenybolt.hu

Kedves Érdeklődők,
itt a tél, így ha növényekre adnak le megrendelést azt már csak tavasszal fogjuk tudni teljesíteni. Azonban boltunk kínálata meggymag párnákkal bővült, ezek és Herbáció magazinjaink, könyveink is kiválóak karácsonyi ajándéknak. 

TOP termékek

Házhozszállítás

Visszaigazoláskor tudjuk pontosítani.(400-3600 Ft között.)

Fagyal aranytarka levelű, Ligustrum ovalifolium "Aureovariegata"

Fagyal aranytarka levelű, Ligustrum ovalifolium "Aureovariegata"
Fagyal aranytarka levelű, Ligustrum ovalifolium "Aureovariegata"

Könnyen kezelhető lombhullató cserje, sűrű, elágazó, felfelé törekvő ágrendszerű. Levelei fényesek, aranysárgák-zöldek.Az első fagyokig a növényen maradnak. Virágai júniusban-júliusban nyílnak, krém fehérek, illatosak. Fényes fekete bogyó termései ősszel érnek. Napos, részben árnyékos helyet kedvel, jó vízellátású talajt igényel. Nyírott vagy nyíratlan sövénynek és bokornak is alkalmas. Formanövényként edényben is mutatós növény.

Kertészetünk díszcserjéi március 15 és november 15 között vásárolhatók meg, az ezen kívüli időszakban telelnek. A növények 2 literes konténerben vannak, az év bármely szakában, akár nyáron is ültethetők. Méretük fajonként, fajtánként változó: 30-50 cm közötti (a törpe változatok alacsonyabbak lehetnek). Személyes átvételre előzetes időpont egyeztetéssel Szigetújfaluban (Pest megye, Csepel sziget) van mód.

1 500 Ft
Adatok
Cikkszám
b75