Hírek

2022.11.28

HERBÁCIÓ BOLT - www.novenybolt.hu

Kedves Érdeklődők,
itt a tél, így ha növényekre adnak le megrendelést azt már csak tavasszal fogjuk tudni teljesíteni. Azonban boltunk kínálata meggymag párnákkal bővült, ezek és Herbáció magazinjaink, könyveink is kiválóak karácsonyi ajándéknak. 

TOP termékek

Házhozszállítás

Visszaigazoláskor tudjuk pontosítani.(400-3600 Ft között.)

Téli jázmin, Jasminum nudiflorum

Téli jázmin, Jasminum nudiflorum
Téli jázmin, Jasminum nudiflorum

A téli jázmin az egyik legkorábban virágzó, fagytűrő, lombhullató díszcserje. Négyszögletű, zöld színű ágrendszere ívesen meghajló, melyeken már februárban tömegesen megjelennek sárga virágai üde színfoltot alkotva a kopár téli kertekben.
Csüngő- kúszó habitusa miatt kiválóan alkalmas rézsűk befuttatására, de alacsonyabb tömött sövény is nevelhető belőle. Támaszték mellett 1,5 m- re is felfuttatható. 
Napos vagy félárnyékos helyet kedvel. Betegségekkel szemben ellenálló.

Kertészetünk díszcserjéi március 15 és november 15 között vásárolhatók meg, az ezen kívüli időszakban telelnek. A növények 2 literes konténerben vannak, az év bármely szakában, akár nyáron is ültethetők. Méretük fajonként, fajtánként változó: 30-50 cm közötti (a törpe változatok alacsonyabbak lehetnek). Személyes átvételre előzetes időpont egyeztetéssel Szigetújfaluban (Pest megye, Csepel sziget) van mód.

1 500 Ft
Adatok
Cikkszám
b82