Hírek

2023.05.08

HERBÁCIÓ BOLT - a növénnybarátok növényboltja... www.novenybolt.hu

Kedves Érdeklődők,
újra lehet vásárolni növényeket postai csomagszállítással, vagy szigetújfalui/budapesti átvétellel. Emellett a Herbáció, a kreatív növényhasználók magazinjának lapszámai és könyvei is beszerezhetők digitális, és némelyik még nyomtatott változatban. Hamarosan bővítjük kínálatunkat antikvár növényes (kertészeti és természetgyógyászati témájú) könyvekkel!

TOP termékek

Házhozszállítás

Visszaigazoláskor tudjuk pontosítani.(400-3600 Ft között.)

Téli jázmin, Jasminum nudiflorum

Téli jázmin, Jasminum nudiflorum
Téli jázmin, Jasminum nudiflorum

A téli jázmin az egyik legkorábban virágzó, fagytűrő, lombhullató díszcserje. Négyszögletű, zöld színű ágrendszere ívesen meghajló, melyeken már februárban tömegesen megjelennek sárga virágai üde színfoltot alkotva a kopár téli kertekben.
Csüngő- kúszó habitusa miatt kiválóan alkalmas rézsűk befuttatására, de alacsonyabb tömött sövény is nevelhető belőle. Támaszték mellett 1,5 m- re is felfuttatható. 
Napos vagy félárnyékos helyet kedvel. Betegségekkel szemben ellenálló.

Kertészetünk díszcserjéi március 15 és november 15 között vásárolhatók meg, az ezen kívüli időszakban telelnek. A növények 2 literes konténerben vannak, az év bármely szakában, akár nyáron is ültethetők. Méretük fajonként, fajtánként változó: 30-50 cm közötti (a törpe változatok alacsonyabbak lehetnek). Személyes átvételre előzetes időpont egyeztetéssel Szigetújfaluban (Pest megye, Csepel sziget) van mód.


Növények vásárlása (vagy növényt is tartalmazó megrendelés) esetén a minimális rendelési érték postai szállításnál jelenleg 8000 Ft. Megértésüket köszönjük.

1 500 Ft
Adatok
Cikkszám
b82