Hírek

2022.03.26

HERBÁCIÓ BOLT - www.novenybolt.hu

Kedves Érdeklődők,
az időjárásnak köszönhetően újra tudunk díszcserjéket postai csomagban is küldeni, a gyógynövényeink postázására azonban még várni kell.

-Amelyik növény mellett nincs ár, az azt jelenti, hogy szokott lenni, de jelenleg vagy nincs készleten, vagy még a mérete, fejlettségi állapota miatt nem vásárolható, amint eladóvá válik megjelenik majd az ár is az adatlapja alatt.

-Mivel webáruházunkban könyveket, magazinokat (papír és digitális Herbáció) is árusítunk, így a webáruház rendszer nem tud automatikusan postaköltséget számolni. Ha leadja megredelését annak visszaigazolásakor írjuk meg mennyi a pontos postaköltség, ezért kérjük megrendeléskor még NE utaljon pénzt, várja meg a visszaigazolást.

-Növények esetében a minimális rendelési összeg postai csomagküldés esetén 5000 Forint, ez könyvek, e-kiadványok megrendelésére nem vonatkozik, és növényekre sem személyes átvétel esetén (Szigetújfaluban)

Köszönjük, hogy a Kauten Alapítvány webshopjából rendel, és vásárlásával a közhasznú alapítvány munkáját támogatja!

TOP termékek

Házhozszállítás

Visszaigazoláskor tudjuk pontosítani.(400-3600 Ft között.)

Desmanthus illinoensis

Desmanthus illinoensis
ÚJ
Desmanthus illinoensis

A mimózához hasonló megjelenésű, télálló, évelő növény. Levelei sötétedéskor becsukódnak. Fehér virágai júliustól augusztus végéig nyílnak, majd egy érdekes alakú terméssé fejlődnek. Melegkedvelő, tűző napon jól érzi magát. Termete eléri a 60-80 cm-t.

Kertészetünk díszcserjéi március 15 és november 15 között vásárolhatók meg, az ezen kívüli időszakban telelnek. Ezek a növények 9-es kocka konténerben vannak, idén télen még teleltetést igényelnek. Személyes átvételre előzetes időpont egyeztetéssel Szigetújfaluban (Pest megye, Csepel sziget) van mód.

2 000 Ft
Adatok
Cikkszám
b84