Hírek

2023.09.20

HERBÁCIÓ BOLT - a növénnybarátok növényboltja... www.novenybolt.hu

Kedves Érdeklődők,
újra lehet vásárolni növényeket postai csomagszállítással, vagy szigetújfalui/budapesti átvétellel. Emellett a Herbáció, a kreatív növényhasználók magazinjának lapszámai és könyvei is beszerezhetők digitális, és némelyik még nyomtatott változatban. Hamarosan bővítjük kínálatunkat antikvár növényes (kertészeti és természetgyógyászati témájú) könyvekkel!

TOP termékek

Házhozszállítás

Visszaigazoláskor tudjuk pontosítani.(400-3600 Ft között.)

Évelő mimóza, Desmanthus illinoensis

Évelő mimóza, Desmanthus illinoensis
Évelő mimóza, Desmanthus illinoensis

A mimózához hasonló megjelenésű, télálló, évelő növény. Levelei sötétedéskor becsukódnak. Fehér virágai júliustól augusztus végéig nyílnak, majd egy érdekes alakú terméssé fejlődnek. Melegkedvelő, tűző napon jól érzi magát. Termete eléri a 60-80 cm-t.

Kertészetünk díszcserjéi március 15 és november 15 között vásárolhatók meg, az ezen kívüli időszakban telelnek. Ezek a növények 9-es kocka konténerben vannak, idén télen még teleltetést igényelnek. Személyes átvételre előzetes időpont egyeztetéssel Szigetújfaluban (Pest megye, Csepel sziget) van mód.


Növények vásárlása (vagy növényt is tartalmazó megrendelés) esetén a minimális rendelési érték postai szállításnál jelenleg 8000 Ft. Megértésüket köszönjük.

1 500 Ft
Nem vásárolható!
Adatok
Cikkszám
b84