Hírek

2023.09.20

HERBÁCIÓ BOLT - a növénnybarátok növényboltja... www.novenybolt.hu

Kedves Érdeklődők,
újra lehet vásárolni növényeket postai csomagszállítással, vagy szigetújfalui/budapesti átvétellel. Emellett a Herbáció, a kreatív növényhasználók magazinjának lapszámai és könyvei is beszerezhetők digitális, és némelyik még nyomtatott változatban. Hamarosan bővítjük kínálatunkat antikvár növényes (kertészeti és természetgyógyászati témájú) könyvekkel!

TOP termékek

Házhozszállítás

Visszaigazoláskor tudjuk pontosítani.(400-3600 Ft között.)

Szőnyeg madárbirs, Cotoneaster x h. 'Bella'

Szőnyeg madárbirs, Cotoneaster x h. 'Bella'
Szőnyeg madárbirs, Cotoneaster x h. 'Bella'

Magyar nemesítésű, elfekvő, legyökeresedő szárú, erőteljes növekedésű örökzöld cserje. Fehér virágai májusban nyílnak. Piros, borsó nagyságú termései a tél végéig díszítenek.
Talajban nem válogat, szárazságtűrő. Napos vagy félárnyékos helyre ültessük.
Talajtakarónak, rézsűre, kőedénybe is kiváló. Legyökeresedő szárával hamar összefüggő borítást ad.

Kertészetünk díszcserjéi március 15 és november 15 között vásárolhatók meg, az ezen kívüli időszakban telelnek. A növények konténerben vannak, az év bármely szakában, akár nyáron is ültethetők. Méretük fajonként, fajtánként változó: 30-50 cm közötti (a törpe változatok alacsonyabbak lehetnek). Személyes átvételre előzetes időpont egyeztetéssel Szigetújfaluban (Pest megye, Csepel sziget) van mód.


Növények vásárlása (vagy növényt is tartalmazó megrendelés) esetén a minimális rendelési érték postai szállításnál jelenleg 8000 Ft. Megértésüket köszönjük.

1 500 Ft
Adatok
Cikkszám
b89