Hírek

2023.09.20

HERBÁCIÓ BOLT - a növénnybarátok növényboltja... www.novenybolt.hu

Kedves Érdeklődők,
újra lehet vásárolni növényeket postai csomagszállítással, vagy szigetújfalui/budapesti átvétellel. Emellett a Herbáció, a kreatív növényhasználók magazinjának lapszámai és könyvei is beszerezhetők digitális, és némelyik még nyomtatott változatban. Hamarosan bővítjük kínálatunkat antikvár növényes (kertészeti és természetgyógyászati témájú) könyvekkel!

TOP termékek

Házhozszállítás

Visszaigazoláskor tudjuk pontosítani.(400-3600 Ft között.)

Gulan, Jiougulan, Gynostemma pentaphyllum

Gulan, Jiougulan, Gynostemma pentaphyllum
Gulan, Jiougulan, Gynostemma pentaphyllum
Gulan, Jiougulan, Gynostemma pentaphyllum

A Gulan gykorlatilag egy cserépben nevelhető gyógyszer, életnövénynek is nevezik Keleten. Elég néhány levelét naponta teának, vagy salátába felhasználni, már érezhető adaptogén gyógyhatása. Mindemellett dekoratív kúszónövény a szobánkba, a télikertbe, a balkonra, vagy a teraszra. Erősíti az immunrendszert, optimalizálja a vérkeringést, csökkenti a koleszterin szintet, antioxidáns, erősíti az idegrendszert. Fagyérzékeny, de az utóbbi évek teleit rendszerint átvészeli kint. Érdemes tőosztani, és szobában és kertben is tartani belőle.


Növények vásárlása (vagy növényt is tartalmazó megrendelés) esetén a minimális rendelési érték postai szállításnál jelenleg 8000 Ft. Megértésüket köszönjük.

3 000 Ft
Adatok
Cikkszám
g13