Hírek

2021.03.01

www.novenybarat.hu - A Kauten Alapítvány webáruháza...

Kedves Érdeklődők,
az időjárásnak köszönhetően újra tudunk díszcserjéket postai csomagban is küldeni, a gyógynövényeink postázására azonban még várni kell.

-Amelyik növény mellett nincs ár, az azt jelenti, hogy szokott lenni, de jelenleg vagy nincs készleten, vagy még a mérete, fejlettségi állapota miatt nem vásárolható, amint eladóvá válik megjelenik majd az ár is az adatlapja alatt.

-Mivel webáruházunkban könyveket, magazinokat (papír és digitális Herbáció) is árusítunk, így a webáruház rendszer nem tud automatikusan postaköltséget számolni. Ha leadja megredelését annak visszaigazolásakor írjuk meg mennyi a pontos postaköltség, ezért kérjük megrendeléskor még NE utaljon pénzt, várja meg a visszaigazolást.

-Növények esetében a minimális rendelési összeg postai csomagküldés esetén 5000 Forint, ez könyvek, e-kiadványok megrendelésére nem vonatkozik, és növényekre sem személyes átvétel esetén (Szigetújfaluban)

Köszönjük, hogy a Kauten Alapítvány webshopjából rendel, és vásárlásával a közhasznú alapítvány munkáját támogatja!

TOP termékek

Házhozszállítás

Visszaigazoláskor tudjuk pontosítani.(400-3600 Ft között.)

Gulan, Jiougulan, Gynostemma pentaphyllum

Gulan, Jiougulan, Gynostemma pentaphyllum
Gulan, Jiougulan, Gynostemma pentaphyllum

Gulan, Jiougulan, Gynostemma pentaphyllum

A Gulan gykorlatilag egy cserépben nevelhető gyógyszer, életnövénynek is nevezik Keleten. Elég néhány levelét naponta teának, vagy salátába felhasználni, már érezhető adaptogén gyógyhatása. Mindemellett dekoratív kúszónövény a szobánkba, a télikertbe, a balkonra, vagy a teraszra. Erősíti az immunrendszert, optimalizálja a vérkeringést, csökkenti a koleszterin szintet, antioxidáns, erősíti az idegrendszert. Fagyérzékeny.

2 000 Ft
Nem vásárolható!
Adatok
Cikkszám
g13