Hírek

2022.03.26

HERBÁCIÓ BOLT - www.novenybolt.hu

Kedves Érdeklődők,
az időjárásnak köszönhetően újra tudunk díszcserjéket postai csomagban is küldeni, a gyógynövényeink postázására azonban még várni kell.

-Amelyik növény mellett nincs ár, az azt jelenti, hogy szokott lenni, de jelenleg vagy nincs készleten, vagy még a mérete, fejlettségi állapota miatt nem vásárolható, amint eladóvá válik megjelenik majd az ár is az adatlapja alatt.

-Mivel webáruházunkban könyveket, magazinokat (papír és digitális Herbáció) is árusítunk, így a webáruház rendszer nem tud automatikusan postaköltséget számolni. Ha leadja megredelését annak visszaigazolásakor írjuk meg mennyi a pontos postaköltség, ezért kérjük megrendeléskor még NE utaljon pénzt, várja meg a visszaigazolást.

-Növények esetében a minimális rendelési összeg postai csomagküldés esetén 5000 Forint, ez könyvek, e-kiadványok megrendelésére nem vonatkozik, és növényekre sem személyes átvétel esetén (Szigetújfaluban)

Köszönjük, hogy a Kauten Alapítvány webshopjából rendel, és vásárlásával a közhasznú alapítvány munkáját támogatja!

TOP termékek

Házhozszállítás

Visszaigazoláskor tudjuk pontosítani.(400-3600 Ft között.)

Brazil szobaspenót, Alternanthera sissoo

Brazil szobaspenót, Alternanthera sissoo
Brazil szobaspenót, Alternanthera sissoo
Brazil szobaspenót, Alternanthera sissoo

Egy mutatós Brazíliából származó, nálunk levéldísznövény, mely télen szobai körülmények között tartandó, nyáron félárnyékba kitehető a kertbe is. Leveleiből saláta készíthető. Ugyancsak szobai salátanövény a Gynura procumbens, a Basella rubra, a Gynura bicolor és a Talinum paniculatum. Nagyon menő, amikor télen a szobában található szobanövényekből összeállítható egy különleges, friss saláta…

1 500 Ft
Nem vásárolható!
Adatok
Cikkszám
g14