Hírek

2022.03.26

HERBÁCIÓ BOLT - www.novenybolt.hu

Kedves Érdeklődők,
az időjárásnak köszönhetően újra tudunk díszcserjéket postai csomagban is küldeni, a gyógynövényeink postázására azonban még várni kell.

-Amelyik növény mellett nincs ár, az azt jelenti, hogy szokott lenni, de jelenleg vagy nincs készleten, vagy még a mérete, fejlettségi állapota miatt nem vásárolható, amint eladóvá válik megjelenik majd az ár is az adatlapja alatt.

-Mivel webáruházunkban könyveket, magazinokat (papír és digitális Herbáció) is árusítunk, így a webáruház rendszer nem tud automatikusan postaköltséget számolni. Ha leadja megredelését annak visszaigazolásakor írjuk meg mennyi a pontos postaköltség, ezért kérjük megrendeléskor még NE utaljon pénzt, várja meg a visszaigazolást.

-Növények esetében a minimális rendelési összeg postai csomagküldés esetén 5000 Forint, ez könyvek, e-kiadványok megrendelésére nem vonatkozik, és növényekre sem személyes átvétel esetén (Szigetújfaluban)

Köszönjük, hogy a Kauten Alapítvány webshopjából rendel, és vásárlásával a közhasznú alapítvány munkáját támogatja!

TOP termékek

Házhozszállítás

Visszaigazoláskor tudjuk pontosítani.(400-3600 Ft között.)

Színes levelű üröm, Artemisia vulgaris „Variegata”

Színes levelű üröm, Artemisia vulgaris „Variegata”
Színes levelű üröm, Artemisia vulgaris „Variegata”
Színes levelű üröm, Artemisia vulgaris „Variegata”

Közel két méteresre is megnövő üröm, mely növekedésekor sárga-tarka leveleket hajt, melyek később részben bezöldülnek. Rendszeres metszéssel alacsonyan tartható, így gyakrabban hajt és sárgább színű lesz a növény. Ez a gyógynövény díszváltozata, de használható ugyan úgy, mint az alapfaj.

1 500 Ft
Nem vásárolható!
Adatok
Cikkszám
g18