Hírek

2022.03.26

HERBÁCIÓ BOLT - www.novenybolt.hu

Kedves Érdeklődők,
az időjárásnak köszönhetően újra tudunk díszcserjéket postai csomagban is küldeni, a gyógynövényeink postázására azonban még várni kell.

-Amelyik növény mellett nincs ár, az azt jelenti, hogy szokott lenni, de jelenleg vagy nincs készleten, vagy még a mérete, fejlettségi állapota miatt nem vásárolható, amint eladóvá válik megjelenik majd az ár is az adatlapja alatt.

-Mivel webáruházunkban könyveket, magazinokat (papír és digitális Herbáció) is árusítunk, így a webáruház rendszer nem tud automatikusan postaköltséget számolni. Ha leadja megredelését annak visszaigazolásakor írjuk meg mennyi a pontos postaköltség, ezért kérjük megrendeléskor még NE utaljon pénzt, várja meg a visszaigazolást.

-Növények esetében a minimális rendelési összeg postai csomagküldés esetén 5000 Forint, ez könyvek, e-kiadványok megrendelésére nem vonatkozik, és növényekre sem személyes átvétel esetén (Szigetújfaluban)

Köszönjük, hogy a Kauten Alapítvány webshopjából rendel, és vásárlásával a közhasznú alapítvány munkáját támogatja!

TOP termékek

Házhozszállítás

Visszaigazoláskor tudjuk pontosítani.(400-3600 Ft között.)

Istenfa, Kóla illatú üröm, Artemisia arboratum

Istenfa, Kóla illatú üröm, Artemisia arboratum
Istenfa, Kóla illatú üröm, Artemisia arboratum
Istenfa, Kóla illatú üröm, Artemisia arboratum

A „kóla” gyógynövény, vagy más nevén kóla-ürömcserje, esetleg istenfája dúsan elágazó, fásodó tövű ürömfaj, amely az egyméteres magasságot is elérheti. Szinte bármilyen talajban megterem, amelyben jó a vízelvezetés. Napos helyen jól fejlődik, a szárazságot is tűri, de szeles helyre, ha lehet, ne ültessük. Erősen citromos illatú, szárított ágát természetes szúnyogriasztóként is alkalmazzák. Kis mennyiségben borok, teák, limonádék ízesítésére is használható.

1 500 Ft
Nem vásárolható!
Adatok
Cikkszám
g19