Hírek

2022.03.26

HERBÁCIÓ BOLT - www.novenybolt.hu

Kedves Érdeklődők,
az időjárásnak köszönhetően újra tudunk díszcserjéket postai csomagban is küldeni, a gyógynövényeink postázására azonban még várni kell.

-Amelyik növény mellett nincs ár, az azt jelenti, hogy szokott lenni, de jelenleg vagy nincs készleten, vagy még a mérete, fejlettségi állapota miatt nem vásárolható, amint eladóvá válik megjelenik majd az ár is az adatlapja alatt.

-Mivel webáruházunkban könyveket, magazinokat (papír és digitális Herbáció) is árusítunk, így a webáruház rendszer nem tud automatikusan postaköltséget számolni. Ha leadja megredelését annak visszaigazolásakor írjuk meg mennyi a pontos postaköltség, ezért kérjük megrendeléskor még NE utaljon pénzt, várja meg a visszaigazolást.

-Növények esetében a minimális rendelési összeg postai csomagküldés esetén 5000 Forint, ez könyvek, e-kiadványok megrendelésére nem vonatkozik, és növényekre sem személyes átvétel esetén (Szigetújfaluban)

Köszönjük, hogy a Kauten Alapítvány webshopjából rendel, és vásárlásával a közhasznú alapítvány munkáját támogatja!

TOP termékek

Házhozszállítás

Visszaigazoláskor tudjuk pontosítani.(400-3600 Ft között.)

Almaillatú menta (Mentha suaevolens) 3 változatban

Almaillatú menta (Mentha suaevolens) 3 változatban
Almaillatú menta (Mentha suaevolens) 3 változatban
Almaillatú menta (Mentha suaevolens) 3 változatban

Almaillatú menta zöld levelű (Mentha suaevolens) kb. 50cm-es magasságot elérő évelő növény, melyet cserépben, valamint talajtakarókét ültetve szabadban is nevelhetünk. Kedves megjelenésű növény, három levélszín változatban található meg gyűjteményünkben. Zöld, zöld fehér szegéllyel, zöld sárga szegéllyel. Fűrészes szélű leveleit melyek megdörzsölve almaillatot árasztanak. Ültetési helyéül napos, világos és félárnyékos ültetési helyet is választhatunk. Szabadföldben és cserépben is nevelhető. Használhatjuk teába, salátába, köretekhez, vagy édességekhez.

Változatai:
Almaillatú menta fehértarka levelű (Mentha suaveolens Variegata
White)
Almaillatú menta sárgatarka levelű (Mentha suaveolens Variegata
Yellow)

1 000 Ft
Nem vásárolható!
Adatok
Cikkszám
g3