Hírek

2023.05.08

HERBÁCIÓ BOLT - a növénnybarátok növényboltja... www.novenybolt.hu

Kedves Érdeklődők,
újra lehet vásárolni növényeket postai csomagszállítással, vagy szigetújfalui/budapesti átvétellel. Emellett a Herbáció, a kreatív növényhasználók magazinjának lapszámai és könyvei is beszerezhetők digitális, és némelyik még nyomtatott változatban. Hamarosan bővítjük kínálatunkat antikvár növényes (kertészeti és természetgyógyászati témájú) könyvekkel!

TOP termékek

Házhozszállítás

Visszaigazoláskor tudjuk pontosítani.(400-3600 Ft között.)

Almaillatú menta (Mentha suaevolens) 3 változatban

Almaillatú menta (Mentha suaevolens) 3 változatban
Almaillatú menta (Mentha suaevolens) 3 változatban
Almaillatú menta (Mentha suaevolens) 3 változatban

Almaillatú menta zöld levelű (Mentha suaevolens) kb. 50cm-es magasságot elérő évelő növény, melyet cserépben, valamint talajtakarókét ültetve szabadban is nevelhetünk. Kedves megjelenésű növény, három levélszín változatban található meg gyűjteményünkben. Zöld, zöld fehér szegéllyel, zöld sárga szegéllyel. Fűrészes szélű leveleit melyek megdörzsölve almaillatot árasztanak. Ültetési helyéül napos, világos és félárnyékos ültetési helyet is választhatunk. Szabadföldben és cserépben is nevelhető. Használhatjuk teába, salátába, köretekhez, vagy édességekhez.

Változatai:
Almaillatú menta fehértarka levelű (Mentha suaveolens Variegata
White)
Almaillatú menta sárgatarka levelű (Mentha suaveolens Variegata
Yellow)


Növények vásárlása (vagy növényt is tartalmazó megrendelés) esetén a minimális rendelési érték postai szállításnál jelenleg 8000 Ft. Megértésüket köszönjük.

1 000 Ft
Nem vásárolható!
Adatok
Cikkszám
g3