Hírek

2023.09.20

HERBÁCIÓ BOLT - a növénnybarátok növényboltja... www.novenybolt.hu

Kedves Érdeklődők,
újra lehet vásárolni növényeket postai csomagszállítással, vagy szigetújfalui/budapesti átvétellel. Emellett a Herbáció, a kreatív növényhasználók magazinjának lapszámai és könyvei is beszerezhetők digitális, és némelyik még nyomtatott változatban. Hamarosan bővítjük kínálatunkat antikvár növényes (kertészeti és természetgyógyászati témájú) könyvekkel!

TOP termékek

Házhozszállítás

Visszaigazoláskor tudjuk pontosítani.(400-3600 Ft között.)

Sushni, (Marsilea minuta)

Sushni, (Marsilea minuta)
Sushni, (Marsilea minuta)

A sushni, más néven lóhere páfrány, egy erőteljes évelő gyógy- és vízkedvelő növény, amelyet világszerte kulináris és gyógyászati ​​célokra termesztenek. A friss élénkzöld levelek nyersen is fogyaszthatók. Gotu Kolával és Bacopa Brahmival kombinálva a gyógynövények az agyműködés fokozására használt gyógynövények hármasságát alkotják.  

Ezek a gyógynövények nootropikumként ismertek; olyan anyagok, amelyek javítják a kognitív funkciókat, különösen a végrehajtó funkciókat, a memóriát, a kreativitást vagy a motivációt egészséges egyénekben. A sushni tartalmaz marzilint is, amely antidepresszáns,  nyugtató és görcsoldó tulajdonságokkal rendelkezik. Álmatlanság és görcsrohamok leküzdésére használták. 


Növények vásárlása (vagy növényt is tartalmazó megrendelés) esetén a minimális rendelési érték postai szállításnál jelenleg 8000 Ft. Megértésüket köszönjük.

2 500 Ft
Adatok
Cikkszám
g7